söndag 15 april 2007

Recent events

Stefan kom över på kvällen. Han frågade om jag var hungrig. Det var jag inte. Inte särskilt. Men jag följde med honom till Max ändå. Väl där så skaffade jag mig en hamburgare med tillbehöret fruktsallad. Dessutom köpte jag mig en hjortroncheesecake. Hjortron är bra. Kraftfulla grejor.

Vi drog sedan hem till mig där vi hängde och lyssnade en hel del på musik och pratade. Vid niotiden gick vi till v-dala. Jag och Stefan drack ett par öl och varsin drink, han en röd och jag en blå. Stefan tyckte nämligen att jag skulle beställa en röd och en blå drink för att matcha min tröja. Bartendern lyckades sådär. Men han var okay.

Vi dansade en smula och sen började banden. Det första hette Vit päls och jag tyckte de var bra och roliga. Supermespop + världsklasstrumpet i gammal västernanda. Tyvärr lyser trumpeten med sin frånvaro på myspacesidan.

Det andra hette Moonbabies och jag tyckte de var sådär. Lite tråkiga tyckte jag.

Det tredje hette Still flyin' och de var superbra tyckte jag. De var ett mångmannaband, som ju är så populärt nuförtiden, med en smula reggaesaker för sig. De lyckades verkligen få med sig publiken och var väldigt roliga. Som om det inte var nog så var en av tjejerna ganska lik Josefin Nordstierna och därmed blev jag lite kär i henne. Under spelningen kom det fram en tjej och agerade som att hon kände mig. Jag kände inte igen henne. Hon frågade ganska snart om jag hade lust att dansa med hennes kompis. Jag följde med och blev förd till hennes kompis. Hon var rätt söt och rolig. Efter ett tag så gick hon för att "vara med sina kompisar" dock. Så kan det vara när man är snygg på håll.

Efter det så dansade jag och Stefan. Och som jag dansade sen. Jag hade verkligen den där känslan som jag inte har haft på så länge. Jag brydde mig inte om nånting och bara dansade. Ibland är livet ljuvt. När dansen är bra så är den grunden till allt som är gott och bra.

När lamporna tändes och sista låten tystnade gick vi hem till mig och åt mackor. Sen tittade vi på "Porco rosso" tills vi somnade, vilket var rätt snart.

På morgonen åt vi frukost och fortsatte titta på porco rosso. När filmen nästan var slut kom Johan över med finglass. Då åt vi glass och hängde. Sen drog Stefan hem. Sen drog Jag och Johan hem. Till Johan. Fast på vägen gick vi till Konsum. Hos Johan spelade vi FFXII, mest.

Johan listade topp 3, pommac, trocadero och champis. Här är listan:

3. Champis
2. Pommac
1. Trocadero

Jag lyckades inte göra någon lista mer än att top 1 är trocadero. Trocadero är så oerhört creddig att man knappt kan kritisera den. Jag torr jag skall börja ogilla trocadero bara för att alla tycker att trocadero är bäst. Iochförsig har de fog för att tycka det. Men ändå.

Jag listade topp 2 kommunslogans. Resultatet:

2. A som i Arboga
1. Fördel Boden

Idag har jag pluggat jättelite. Ingenting faktiskt. Otaktiskt. Opraktiskt.

Nu vill jag ut och dansa igen.

Inga kommentarer: