fredag 26 oktober 2007

Redogörelse för de senaste dagarnas events

Onsdag: Skola. Plugga. Kväll -> Jag och några från klassen drog till smålands och quizzade. Vi trodde att det började klockan åtta. Det började i själva verket klockan sju. Som tur var så återgav spelledaren frågarna, som vi hade missat, till oss så att vi kunde svara. Det gick väldigt bra, så pass bra att vi kom på delad förstaplats. Fast sen kom en utslagsfråga och den torskade vi. Carolina och Ingrid hängde med mig hem och kikade på bonde söker fru som jag hade spelat in. Sen lyssnade vi på musik, tittade på youtube och hängde och pratade.

Torsdag: Skola. Plugga. Kväll -> Afrikakväll med några i klassen. Vi åt på restaurangen Messob. Sen drog vi hem till Jenna och tittade på en Nollywood(Nigeria)-film som hette "My Love". Den var förstås fullkomligt lysande. Osså lyssnade vi på afrikansk musik och hängde och pratade tills klockan blev sen.

Idag: Inför seminarie-träff. Fika på Hugos. Hem och svara på seminariefrågor. Över till Johan och spela tv-spel. Gå hem och förbereda sig på en kväll med idol och chips. Få kontakt med Emma. Hon och Niklas och två andra (Adrian och Bob) var och kortfilmsfestivalade. Gick och mötte upp med dem. Såg mikrofilmer (max 90s). Stormtrivdes. Här är jag nu.

Imorgon blir det: Repa, repa, repa. Fest. Dans.

Inga kommentarer: